Oferte


Ultimul apartament disponibil de 82 mp.!

2016-01-25

Ultimul apartament de 82 mp. al complexului locativ Panoramic este in cautarea familiei sale.

Planificarea a fost gandita pentru o familie care petrece mult timp alaturi de cei dragi. Cu o camera de baia larga, cu spatiu suficient si cu o camera de baie de serviciu, pentru a castiga timp dimineata pentru intreaga familie. Zona de bucatarie este unita cu salonul intr-un spatiu de aproximativ 30 mp., in care lejer puteti amenaja zona de gatit, separat de zona sufrageriei, cu un tv si o canapea moale pentru toti.

Dormitoarele au forma clasica, suprafata de 16-18 mp. Antreul are cateva nise comode pentru dulapurile integrate, una din care este adanca si incapatoare, gandita pentru pentru hainele de iarna si toata incaltamintea familiei dumneavoastra, de la mic la mare.

Suntem in cautarea stapanilor acestui frumos apartament!

Daca sunteti hotarat ca acest apartament a fost gandit anume pentru familia dvs., contactati-ne, organizam o vizita si va inminam cu drag cheile si semnam contractul de Vanzare-Cumparare.

In cazul achitarii integrale doar acum veti beneficia de o REDUCERE semnificativa in EURO, care va permite sa va amenajati intreaga bucatarie.

Contacteaza Managerii nostri ACUM 022-846 111

Apartamente noi Chisinau Botanica

 

 

Apartamente